دوره آموزشی

مجموعه دوره مهارت‌های همسرداری ویژه بافق


خلاصه :

این دوره کمک می کند تا زن و شوهر مسائل خود را با کمترین آسیب به رابطه مشترک حل کنند.

زوجینی که تازه ازدواج کرده اند و یا در سال های ابتدایی زندگی مشترکشون هستند و میخواهند تلاش کنند با افزایش مهارت های خود یک زندگی پایدار و رضایت بخشی را تجربه کنند.

تلاش ما در این دوره بر این دو محور متمرکز میباشد:

افزایش لذت از زندگی مشترک و افزایش دوام زندگی مشترک

مهارت همدلی

استاد:جواد خدادادی

همدلی یکی از مهارت های انسانی و روانشناختی است. همدلی امروزه به عنوان یک مهارت مطرح می شود که افراد همچون نوشتن باید آن را فرا بگیرند. همدلی شاهکلیدی است که می تواند بسیاری تعارض را در روابط انسانی رفع کند.

مثبت اندیشی

استاد: رضا یوسف‌زاده 

آدم‌های خوشبین نسبت به قسمت‌های خالی لیوان کور و بی تفاوت نیستند ولی تصمیم گرفته‌اند که تمرکز خود را روی قسمت پر لیوان بگذارند و مشکلات خود را جزو از زندگی می‌بینند، مثبت اندیشی ساده اندیشی نیست بلکه نوعی واقع بینی است.خوش‌بینی مهارتی آموختنی است و ماننده هر ماهیچه در بدن با تمرین قوی‌تر و قوی‌تر میشود.

کنترل خشم

استاد:محمد حسیت کفیل

خشم یک احساس است. احساسی که در وجود ما است و وجودش بی دلیل نیست. اما هنگامی که خشم ما در کنترل ما نباشد منجر به رفتار های پرخاشگرانه می شود. اتفاقا اگر آدمی هیچ موقع خشمگین نمی شود دچار مشکل است. نبود خشم یا سرکوب خشم باعث آسیب های مختلف جسمی و روانشناختی می شود. اگر بتوانیم خشممان را کنترل و جهت دهی کنیم از این آسیب ها در امان می مانیم ...

خانواده سالم

استاد:محمد حسین کفیل

زندگی مانند رانندگی نیاز  به مهارت دارد، این دوره با بازآموزی و آموزش مهارت‌‌های اساسی و ضروری خانواده سالم تلاش میکند که زندگانی سالم  و خانواده‌ای پایدار و رضایت‌مندتری برای  شما مخاطبین عزیز به ارمغان بیاورد.

مهارت حل تعارض

استاد:محمد حسین کفیل

بدون شک همه زن و شوهر ها اختلافاتی را در زندگی مشترک خود تجربه کرده اند در صورتی که موفق به حل این اختلاف ها نشوند ممکن است این زندگی مشترک بسمت شرایط نامطلوبی حرکت کند. داشتن مهارت حل تعارض کمک می کند تا زن و شوهر مسائل خود را با کمترین آسیب به رابطه مشترک حل کنند.

مهارت تصمیم‌گیری در زندگی

استاد:نوید جانباز

تصمیم گیری بخشی از زندگی ماست و مهارت تصمیم‌گیری یعنی برخورداری بودن از یک توان ذهنی برای حل مسائل زندگی .ما باید به گونه‌ای تصمیم بگیریم که پس از آن حال بد و پشیمانی  نداشته باشیم و خاطره خوبی از تصمیمان داشته باشیم.

هر تصمیم و انتخابات کوچک و بزرگ ما هیزنه‌هایی دارد و ما باید هزینه هر تصمیم‌ خود را بسنجیم، آیا تصمیم ما ارزش هزینه‌هایی کا برایمان به وجود می‌آورد را دارد.ناتوانی در تصمیم گیری میتواند عوارض جبران ناپزیری بروی زندگی ما داشته باشد.

تربیت جنسی فرزند

استاد:سجاد کریمان مجد 

تربیت جنسی، آموزش مسائل جنسی به فرزندانمان نیست بلکه برای این است که به آن‌ها مراقبت جنسی بیاموزیم تا مورد سوءاستفاده قرار نگیرد، پدر و مادر باید امن‌ترین فرد برای فرزندشان باشند، ما اگر به کنجکاوی‌های فرزندمان پاسخ ندهیم از جای دیگری پاسخ می‌گیرد، و این پاسخ میتواند عوارض مخربی داشته باشد.

انعطاف پذیری

استاد:جواد خدادادی

همه ما هر چقدر هم که حرفمان در زندگی درست باشد در مواقعی نیاز است که انعطاف به خرج بدهیم و حرف طرف مقابلمان را بفهمیم.

خانواده مجموعه‌ای از تنوع سلایق و علایق است، وقتی سیستم و قواعد خانواده به سمت حالت‌های افرات و تفریت باشد فرزندان خانواده نمی‌توانند انعطاف‌پذیری را تجربه کند و منجر ‌می‌شود که فرزند بلوغ عقلی صحیحی نداشته باشند.

اصلاح باورهای نادرست درباره ازدواج

استاد:سید محمد مهدی طباطبایی‌فر

قبل از اینکه بخواهیم تصمیم جدی در مورد رابطه خود بگیریم باید در مورد باور هایی که در مورد ازدواج داریم و از طرف مقابلمان انتظار داریم یک یازنگری داشته باشیم و درستی یا نادرستی این باورهارا بررسی کنیم در بسیاری از موارد باورهای نادرست زمینه اختلافات زوجین می شود.

 در این دوره با توجه به کتاب قصر حبابی در مورد باورهای نادرستی که بین افراد مختلف در زمینه ازدواج وجود دارد صحبت می‌شود.

در طول این دوره به بررسی 30 باور نادرستی که زوجین جوان می بایست در مورد آنها بازنگری داشته باشند پرداخته می شود.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.